Když vás vypracovaný domácí úkol zaujme natolik, že se o něj musíte podělit...

Zveřejněno: 6. dubna 2020

Osmáci měli minulý týden v rámci domácí angličtiny za úkol se dle instrukcí a mapy dostat k pokladu a rozluštit číselný kód k truhle.
Tento týden úkol zněl: „Vyzkoušej svou učitelku. Poklad schováváš ty a já hledám.“
A dostala jsem toto (aby bylo přístupno všem, píšu česky:)).
Je po práci. Homer právě stojí před Burnsovou jadernou elektrárnou. VY JSTE HOMER. Zahněte doprava a jděte až na křižovatku. Zde odbočte vlevo a jděte po kruhovém objezdu kolem medového stromu a vyjděte výjezdem do Springfieldké ulice, kde se dáte vpravo. Touto ulicí jděte až ke Kwik-E-Martu. Zastavte se a kupte si něco k jídlu. Potom, co sníte svůj sendvič, se dejte vlevo na Skinnerovu ulici. Na druhé odbočce doleva zahněte a jděte kolem Nedova domu. Teď se zastavte na Evergreen Terrace, nalevo je Váš dům, ale Váš poklad tady není. Dejte se vlevo a pokračujte rovně, dokud neuvidíte Váš kostel, ale ne ten napravo, ten NALEVO.
Už teď já – učitelka, co by Homer, který si okružní cestou za pokladem zvládl nakoupit a sníst sendvič, obhlídnout si dům souseda Neda, mířící do kostela pro svůj poklad, jsem měla úsměv na tváři.
Ale poté, co jsem otevřela přiloženou mapu k pokladu, jsem upřímně vyprskla smíchy, když jsem zjistila, co je vlastně ten můj poklad a že není kostel jako kostel. Jste zvědaví, co bylo mým pokladem a kde jsem ho vlastně našla? Rozklikněte si mapu a následujte instrukce. Pro angličtináře přidávám instrukce v originále.


Takto zpracovaný úkol je ten nejkrásnější dárek, který učitel může dostat. Děkuji moc Ríšovi Klopcovi z 8.A za báječný pátrací zážitek.
Lenka Trzaskaliková

Název přílohy Typ
Instrukce PNG stáhnout
MAPA Homer jpg stáhnout
cesta za pokladem RK jpg stáhnout